main_blog_restaurants_stamps
Sales Team

Sales Team

Печати за ресторанти, предлагащи доставки на храна за вкъщи

С пандемията COVID-19 един от най-тежко засегнатите сектори е обслужващият сектор и малките ресторанти. Въпреки че почти всички ресторанти в България затвориха вратите си за клиенти, много от тях успяха да продължат, предлагайки поръчки на храна за вкъщи и доставки с цел да се задържи персоналът и предоставяне на безплатна храна за хората в нужда.

Ресторантите, които затвориха врати за клиенти и започнаха да предлагат доставки и взимане на храна от място за вкъщи, са изправени пред много предизвикателства, едното от които е опаковката, с която се доставя храната. Екипът на ВЕС България Ви предлага печати, с които да индивидуално да брандирате Вашите опаковките с уникален отпечатък преди изпращане.

Използвайки #savetherestaurants, ресторантите се обединяват в социалните мрежи като Instagram, насърчавайки клиентите си да снимат доставената им храна и да тагват ресторанта в публикуваната снимка. Това е лесен начин ресторантът да покаже на други потенциални клиенти, че могат да поръчат храна и да се насладят на семейната вечеря в уюта на дома си.

Нека да подкрепим малкия бизнес и не забравяйте – #savetherestaurants!

За специална цена за изработка на печати за ресторанти и кафенета, моля, обадете се на телефон 0899166300 или ни пишете на vesbg@ves.bg

Споделете поста