Trodat 5211 print v1
Sales Team

Sales Team

Бранд, който се отличава

Създайте свой собствен клуб на лоялни клиенти с три лесни стъпки

1. Поръчайте Промоционален комплект за лоялни клиенти на цена 90 лева с ДДС

Комплектът съдържа печат до ø 24
и 200 броя еднократни картонени карти с размер 90 x 50 мм

2. Раздайте безплатните еднократни клиентски карти на клиенти си

3. Подпечатайте клиентските карти при всяка покупка

Независимо дали Вашият бизнес е голям или малък, дали е успешен или се намира в застой, Вие имате нужда от лоялни клиенти, които да се насочват към Вас за новата си покупка, а след като останат доволни – и да ви препоръчат на други.

karta loyalni klienti

Чрез клубните карти (300 гр. картон) за лоялни клиенти може да организирате актуални промоции, игри, ексклузивни услуги и допълнителни отстъпки за услуги и оборот. Също така може да информирате притежателите на клубни карти за нови продукти и услуги.

Валидността на еднократните клубните карти може да бъде определена предварително преди отпечатването с цел клиентите да бъдат насърчавани за нови покупки в рамките на дадения период.

Ниската стойност на еднократните карти Ви дава възможност да тествате различни маркетингови стратегии с цел таргетиране на Вашите клиенти.

С правилно тергетиране ще повишите адекватността на предлаганите стоки, услуги и промоции спрямо търсенията и желанията на всеки клиент.

Дизайнът на всеки комплект от 200 броя карти за лоялен клиент ще бъде с уникален/ персонализиран дизайн, чрез който брандът Ви ще се отличава.

Бранд, който се отличава

За запитвания и заявки:

Стандартният срок за изработка на комплекта е 1 работен ден след одобрение на графичните проекти.

Споделете поста