Доставка

Валидно към дата 01-12-2022

Стремежът ни е да Ви предоставим точна, ясна и полезна за Вас информация относно начините ни на доставка.

Моля да отделите малко време, за да се информирате.

Доставка на пратки в София и България по куриер
Доставка на експресни корпоративни пратки в София

Безплатна доставка –  до 3 кг и при обща стойност на заявката над 600 лв. с ДДС за територията на България.
Цената на доставка за София и България е 12 лв. с ДДС в случаите, когато заявката е до 3 кг и общата ѝ стойност е до 600 лв. с ДДС.
Всички куриерски пратки могат да бъдат доставени с избрана от Вас куриерска фирма и за Ваша сметка на територията на България.
ВЕС България може да изготви документи за куриерски пратки за следните куриерски компании: Еконт Експрес или Спиди при предоставяне на Ваш активен клиентски номер. Куриерските пратки в петък и деня преди официални празници се подготвят за изпращане след потвърждение от Ваша страна.
Куриерските пратки могат да бъдат застраховани на общата стойност на фактурата след потвърждение от Ваша страна.
Ние отделяме необходимото време да опаковаме пратката Ви, за да бъдем сигурни, че ще я получите в добро състояние.
Пратките се проверяват и заснемат преди опаковане, при поискване снимките могат да ви бъдат предоставени.
Готовите куриерски пратки се предават ежедневно на съответните куриери между 15 и 17 часа, и ще бъдат доставени при Вас съобразно графика на съответната куриерска фирма. Може да коригирате информацията свързана с осъществяване на доставката в My Speedy или E-econt
Ако установите забавяне на куриерската пратка и/или нарушаване на опаковка, моля да се свържете с куриерската фирма и да ни информирате на имейл vesbg@ves.bg и/или на телефон 0899166300.
ВЕС България не е страна по случая и не носи отговорност за забавяне на пратката по вина на куриера, но ще положи максимални усилия за съдействие.

ВЕС България извършва експресни корпоративни доставки на пратки (експресни до 1 час или с фиксиран час на доставка). Услугата се предлага само за територията на София. Доставките се извършват от служител на фирмата в рамките на работния ден. 
За допълнителни въпроси, свързани с начините ни на доставка, моля да ни изпратете имейл на vesbg@ves.bg и/или да ни се обадите на телефон 0899166300. Ние ще направим всичко възможно да Ви отговорим в рамките на 1 /един/ работен час.
В момента на приемането на пратката изпратена от ВЕС България, ние приемаме, че Вие сте се запознали, разбрали и сте съгласни с настоящите общи условия, условията за употреба и гаранция на поръчаните стоки.