Комплект овален печат 44055 с два допълнителни тампона

108.00 лв.

Подходящ е за държавни организации, министерства, банки, болнични заведения, фирми, фондации, сдружения, когато името им е с дължина около 50 – 60 символа. Печатът може да се използва за маркиране на стоки за оказване на произхода им. Печатът е с размер на отпечатъка 53 мм х 33 мм. Печатът е със син тампон.

Описание

Овалният печат 44055 е с два допълнителни резервни тампона.
Подходящ е за държавни организации, министерства, банки, болнични заведения, фирми, фондации, сдружения, когато името им е с дължина около 50 – 60 символа. Печатът може да се използва за маркиране на стоки за оказване на произхода им. Печатът е с размер на отпечатъка 53 мм х 33 мм.

Името им може да се изпише на кирилица и латиница. Регистрацията (седалището) може да бъде изписана на кирилица и латиница в средата на печата.

В средата на печата може да има герб или лого. Те трябва да са в CorelDraw формат или .eps. Трябва да са векторизирани.
В цената на печата е включено автоматично трасиране на лого като не се правят допълнителни ръчни корекции. Възможно е с автоматичното трасиране да не се получи достатъчно добър резултат – остават назъбвания, липсват елементи от изображението и тогава то не може да бъде използвано за изработката на печат.

Логото може да бъде векторизирано (нарисувано), като цената е 90,00 лв. / час с ДДС.

Може да се добави ЕИК/ПИК номер или номер по ДДС.
Печатът може да се използва за маркиране на стоки, като на него изписват инициалите на държавата производител – за България (BG) и EU (Европейски съюз), и регистрационен номер производителя.
При поръчка се изготвят три проекта.

Печатът е подходящ за подпечатване на договори, фактури, трудови книжки, банкови документи, болнични листи.
Печатът е със син тампон.
Печатът се изработва за срок от 12 минути до 48 минути.

Допълнителна информация

Размер на печата

53х33 мм

Цвят на отпечатъка

Син