Кръгъл печат 46025

60.00 лв.

Кръгъл малък печат подходящ за фирми, банки и организации, когато името им е с дължина около 20 символа. Удобен е, когато трябва да се отпечатват инициали. Печатът е с диаметър на отпечатъка 23 мм. Печатът е със син тампон.

Категория:

Описание

Кръгъл малък печат подходящ за фирми, банки и организации, когато името им е с дължина около 20 символа. Удобен е, когато трябва да се отпечатват инициали. Печатът е с диаметър на отпечатъка 23 мм.

Името може да се изпише на кирилица или на кирилица и латиница. Регистрацията (седалището) може да бъде изписана на кирилица и латиница в средата на печата.
В средата на печата може да има герб или лого. Те трябва да са в CorelDraw формат или .eps. Трябва да са векторизирани.
В цената на печата е включено автоматично трасиране на лого като не се правят допълнителни ръчни корекции. Възможно е с автоматичното трасиране да не се получи достатъчно добър резултат – остават назъбвания, липсват елементи от изображението и тогава то не може да бъде използвано за изработката на печат.

Логото може да бъде векторизирано (нарисувано), като цената е 90,00 лв. / час с ДДС.

Възможно е да се добави ЕИК/ПИК номер или номер по ДДС. При поръчка се изготвят три проекта.

Печатът е подходящ за подпечатване на фактури, договори, трудови книжки. Печатът се изработва за срок от 12 минути до 48 минути.
Печатът е със син тампон.

Допълнителна информация

Размер на печата

ø 23 мм

Цвят на отпечатъка

Син