Кръгъл печат 9430

6.00 лв.

Мобилен кръгъл (джобен) печат. Диаметър на отпечатъка ø 23 мм.
Печатът е със син тампон.

Категория:

Описание

Разработен от инженерите на Trodat и два пъти награждаван за иновативен дизайн мобилния печат 9430 на Trodat Ви дава възможност да поставяте фирмените и личните си печати с една ръка бързо и лесно.

Високото качество на отпечатъка се гарантира от иновативният дизайна на корпуса и 5 точковото равномерното разпределение на натиска при поставяне на печата върху персонални, бизнес или счетоводни документите. Само с една ръка и лек натиск на показалеца към палеца може да отворите, поставите отпечатъка върху документа и след това да затворите печата. Разположението на тампона в печата е проектирано така, че да Ви предпазва от изцапване. Смяната му след дълга употреба е изключително лесна и интуитивна. Компактния и ергономичен дизайн на печата Ви спестява място в чантата, а клипсът на печата осигурява комфорт при носенето му в джоб на сако или панталон.

Препоръчителна дневна употреба на печата е до 15 отпечатъка, което Ви гарантира лесна и дълготрайна употреба.

Гравираното клише изработено посредством най-съвременна лазерна технология от ВЕС България Ви гарантира над 5 години чисти и ясни отпечатъци при използването на оригинални консумативи и редовната им смяна.

Цветовете на корпуса на печата са съобразени със актуалните цветови тенденции.

Печатът е със син тампон.

 

Допълнителна информация

Размер на печата

ø 23 мм

Цвят на отпечатъка

Син