Датник 46140

120.00 лв.

Кръгъл печат с дата подходящ за държавни организации, министерства, банки, болнични заведения, фирми, фондации, сдружения, когато имат нужда от печат с текст и дата, а името им е с дължина около 50 – 60 символа. Размерът на отпечатъка е 38 мм. Датата е разположена в средата на печата, висока е 4 мм и е изписана по следния начин: ДД-ММ-ГГГГ. Печатът е със син тампон.

Описание

Кръгъл печат с дата подходящ за държавни организации, министерства, банки, болнични заведения, фирми, фондации, сдружения, когато имат нужда от печат с текст и дата, а името им е с дължина около 50 – 60 символа. Размерът на отпечатъка е 38 мм. Датата е разположена в средата на печата, висока е 4 мм и е изписана по следния начин: ДД-ММ-ГГГГ.

Името може да се изпише на кирилица или кирилица и латиница.

Над и под полето за датата може да има лого. Логото трябва да е в CorelDraw формат или .eps. Трябва да е векторизирано.
В цената на печата е включено автоматично трасиране на лого като не се правят допълнителни ръчни корекции. Възможно е с автоматичното трасиране да не се получи достатъчно добър резултат – остават назъбвания, липсват елементи от изображението и тогава то не може да бъде използвано за изработката на печат.

Логото може да бъде векторизирано (нарисувано), като цената е 90,00 лв. / час с ДДС.

Може да се добави ЕИК номер или номер по ДДС. При поръчка се изготвят три проекта.

Печатът е подходящ за подпечатване на фактури, договори, трудови книжки, банкови документи.
Печатът е със син тампон.
Печатът се изработва за срок от 12 минути до 48 минути.

Допълнителна информация

Размер на печата

ø 38 мм

Височина на датата

4 мм

Цвят на отпечатъка

Син